İzmir'de 2 polisi darbeden milli sporcu tutuklandı

İzmir'de uygulama yapan polis ekiplerinden üzerindeki uyuşturucuyu atarak kaçtığı ileri sürülen milli sporcu, kendisini yakalamaya çalışan 2 polisi darbettiği iddiasıyla tutuklandı.
Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Buca ilçesi 688 Sokak üzerinde, durumundan şüphelendikleri 2 kişiyi durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi. Şüphelilerden biri polise kimliğini verirken, diğeri ise elindeki uyuşturucuyu atarak kaçtı.
Polis ekiplerinin ara sokaklarda kovaladığı şüpheli, kendisini takip eden polis memurları A.G. (44) ve H.C'yi (44) darbetti. Bu sırada yere düşen ve başını yere çarparak yaralanan polislerden A.G'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, diğer polis H.C'nin ise aldığı darbeler nedeniyle alnından ve burnundan yaralandığı bildirildi.
Zanlı milli sporcu çıktı
Olaydan sonra kaçan zanlıları yakalamak için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlılardan Bilal Günay'ı (20) yakaladı. Zanlının yapılan kimlik tespit ve parmak izi çalışmalarında U23 Güreş Milli Takımı'nın sporcusu olduğu anlaşıldı.
Milli sporcu Günay'ın uyuşturucu alışverişi sırasında yakalanmamak için polisten kaçtığı iddia edildi.
Gözaltına alınan Bilal Günay, emniyetteki işlemlerinin ardından, "Güvenlik güçlerine mukavemet" ve "kasten yaralama" suçlamasıyla sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Diğer zanlının ise arandığı bildirildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Öldürülen Sevcan'ın babası, evliliğine izin vermediği için kızıyla 3 ay küs kalmış
SON DAKİKA... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! DİKKAT: Soğuk havalar geri dönüyor
Randevulaşarak kavgaya giden 19 yaşındaki genç bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti
Irak'taki depremde sınır köyünde 20 evde hasar oluştu
Kamyonetin ezdiği 17 yaşındaki Mustafa hayatını kaybetti; kaza anı kamerada