hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti’de kriz! Parti binalarından Meral Akşener'in fotoğrafı kalkacak mı?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İYİ Parti’de fotoğraf krizi yaşanıyor. İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in parti binalarında asılı olan fotoğrafının kaldırılmasını istedi. Akşener’de o talebi öğrenince partiye bir dilekçe yazarak fotoğraflarının kaldırılmasını talep etti. Bu gelişmeler üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Rıdvan Uz’u disipline sevk etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İYİ Parti’de sular durulmuyor. Bu kez eski Genel Başkan Meral Akşener'in parti binalarında bulunan resmi üzerinden partide tansiyon yükseldi. İYİ Parti’de kurucu genel başkan olduğu için Akşener’in fotoğrafları genel merkezde il ilçe başkanlıklarında halen asılı

    İYİ Parti kapalı grup toplantısında Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un o konuyu gündeme getirdiği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü için Akşener’in fotoğraflarının indirilmesini istediği belirtiliyor.

    Akşener, o kapalı grup toplantısında milletvekili olmadığı için yoktu ancak konuşulanlardan haberdar oldu.

    Ve Rıdvan Uz’un o talebinin yerine getirilmesi için İYİ Parti Genel Başkanlığı’na dilekçe yazdı ve fotoğraflarının parti binalarından kaldırılmasını talep etti.

    İşte tüm o gelişmelerden sonra İyi Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Rıdvan Uz'u tedbirli olarak Müşterek Disiplin Kurulu'na sevk etti. Dervişoğlu o adımı parti tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye dayanarak attı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öte yandan kapalı grup toplantısında Dervişoğlu’nun, vekillerden partinin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener hakkında eleştiri sınırlarını aşan yorumlar yapılmamasını istediği öğrenildi.

    Dervişoğlu, “Kim olursa olsun genel başkanımız ve parti politikaları konusunda boş ve yanlış ifadeler kullananların gözünün yaşına bakmayacağız” mesajı verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow