hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İYİ Parti kampa giriyor! Yeni yol haritası belirlenecek

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    İYİ Parti 12-14 Temmuz’da Afyonkarahisar’da istişare kampına girecek. Dervişoğlu kampın açılış kapanış konuşmasını yapacak. Basına kapalı toplantılarda başkanlık divanındaki tüm isimler kendi alanlarına dair sunumlar yapacak. Sonrasında kampın sonuç bildirgesi kaleme alınacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yerel seçim öncesi eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hür ve müstakil kararını Afyonkarahisar’dan duyurdu. İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ise yerel seçim sonrası partinin yeni yol haritasını belirleyecek.

    İYİ Parti Afyonkarahisar’da istişare kampı düzenleyecek. Her sene yapılan kamp kongreden sonra ilk kez yeni genel başkan ile gerçekleştirilecek. Yine kongreden sonra ilk kez geniş katılımla bir araya gelinecek. Kamp, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu başta olmak üzere Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyelerini bir araya getirecek.

    “Akşener’in fotoğrafları kaldırılsın” dediği için tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu’na verilen Rıdvan Uz'un da tedbir kararı çıkmadığı için kampa katılması bekleniyor. Dervişoğlu'nun liderliğinde gerçekleşecek kamp, parti içi stratejilerin değerlendirilmesine ve gelecek planlamalarına ev sahipliği yapacak. 13 Temmuz’da Dervişoğlu, açılış konuşması yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sonrasında basına kapalı toplantılar devam edecek. Başkanlık divanındaki tüm isimler kendi alanlarına dair sunumlar yapacak. O sunumlarda bugüne kadar neler yapıldı bundan neler yapılması gerektiği değerlendirilecek. Toplantıda görüş öneriler dile getirilecek. Açık kürsü olacak isteyen herkes fikirlerini paylaşacak. Kampın sonunda da bir sonuç bildirisi yayınlanacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow