hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da kaçak forma operasyonu

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kaçakçılar bu kez Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Beşiktaş’ın yeni sezon formalarını piyasaya süreceklerdi. İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri operasyonla o formaları ele geçirdi. CNN TÜRK Muhabiri Ümit Uzun ve kameraman Yasin Kamaloğlu'nun haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    4 büyük futbol takımına ait, binlerce forma. Hepsi yeni sezon ürünü. Fakat hepsi kaçak.

    Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın yeni sezon formalarının kaçak versiyonları. 180 bin adet, piyasa değeri 250 milyon lira. Bu kaçakçılık operasyonla çökertildi, formaların piyasaya sunulması engellendi.

    İstanbulda kaçak forma operasyonu

    Kulüpler bu formaları daha yeni piyasaya çıkardı. Aynı zamanda kulüpler için gelir kaynağı ama kaçakçılar bu formaları piyasaya sürmeye hazırlanıyorlardı.

    İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri ihbar üzerine kaçakçıların peşine düştü. Ve adresler belirlendi. Ardından operasyon düzenlendi. Esenler ve Güngören’de yapılan baskınlarda o depolardan ele geçirilen ürünler koli koli kamyonlarla emniyet alanına getirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbulda kaçak forma operasyonu

    Binlerce forma ve eşofman takımı İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sergilendi. Operasyonlarda gözaltına alınan 5 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow