İstanbul'da esrarengiz bir terör operasyonu

Terörle Mücadele ekipleri İstanbul'un bazı ilçelerinde sabah erken saatlerde "adı açıklanmayan" bir terör örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Bir binada uzun süre arama yapan polislerin bazı kişileri de gözaltına aldığı belirtiliyor.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat şube müdürlüklerine bağlı ekipler, başta Bahçelievler ve Eyüp olmak üzere bazı ilçelerde tespit edilen çeşitli adreslere Özel Harekat polislerinin ve zırhlı araçlarının desteğiyle, bu sabah erken saatlerde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.
Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Çelik Hançer Sokak'ta bulunan bir apartmana düzenlenen operasyonda, polis ekipleri yaklaşık bir saat arama yaptı ve ardından binadan ayrıldı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler olduğu bildirildi. Ancak kaç kişinin gözaltına alındığı ya da operasyonun hangi örgüte yönelik olduğu konusunda bilgi verilmedi.
Aczmendiler'den katliamcı kardeşler için cenaze namazı
Sinan Çetin: ''Türkiye'nin adı Osmanlı olmalı''
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Arabası bozulunca durdu, yol kenarında gördüğüyle şoke oldu! Olay yeri inceleme harekete geçti
İstanbul’da güzel havayı fırsat bilenler sahile akın etti
Dikkat! Uzmanlar uyardı: Sakın dışarı çıkmayın! İstanbul'da göz gözü görmeyecek
Heyelanda evi metrelerce sürüklendi! 'Çatlak dahi yok'
2 aylık evlilik korkunç sonla bitti! Eşini vahşice katletti: Tarifsiz acı...