Isparta’da minareye yıldırım düştü

Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Barla köyünde yıldırım düşen camide yangın çıktı. Endişe yaratan olay anı köylüler tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Eğirdir ilçesine bağlı Barla köyünde bulunan Merkez Camisi minaresinde bulunan paratonere akşam saatlerinde isabet eden yıldırım yangına neden oldu. Minarenin şerefesinin üst bölümünde yer alan kablolar alev aldı. Rüzgarın da etkisiyle yanan parçalar caminin kubbelerine düştü.
Köyde bulunan yangın söndürme tankeri ile ilk müdahale yapılırken, Eğirdir Belediyesi İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Köylüleri endişelendiren olay anı bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı