İsmail Demir, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı oldu

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii eski Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
KARDEMİR'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Alparslan Bayraktar'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliğinden ayrıldığı belirtildi.
ZEHRA ZÜMRÜT SELÇUK İSTİFA ETTİ
Açıklamada, Bayraktar'dan boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine, Yönetim Kurulunun kararı, Türk Ticaret Kanununun 363'üncü maddesi ve şirketin ana sözleşmesinin 11'inci maddesi uyarınca Prof. Dr. İsmail Demir'in atandığı belirtildi. Açıklamada, Yönetim Kurulunun aynı kararı ile Demir'in Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği kaydedildi.
Şirketten yapılan açıklamada ayrıca Yönetim Kurulu Üyesi olan Zehra Zümrüt Selçuk'un da Yönetim Kurulu üyeliğinden kendi isteğiyle ayrıldığı bildirildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dehşet anları! Yolunu kesip öldüresiye dövdüler: Defalarca bıçaklandı
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi