’İş bul’ diyen 72 yaşındaki annesini öldüren sanıktan şaşırtan savunma

Kayseri’de 72 yaşındaki annesini 40 yerinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren ve tutuklu yargılanan sanık, mahkemede annesini öldürdüğünü hatırlamadığını söyledi.
Ahmet Altan'a mahkemeden bir ceza daha
4 Ekim 2017’de Kocasinan ilçesinde meydana gelen olayda daha önce psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 41 yaşındaki H.G., 72 yaşındaki annesi G.G. ile tartıştı. Tartışmada H.G. kendisine ’İş bul’ diyen annesini çakı bıçağı ile 40 yerinden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.
Olay sonrasında H.G. 155’i arayarak annesini öldürdüğünü söyledi. 155’in yönlendirdiği polis ekipleri, annesini öldüren H.G.’yi gözaltına aldı. H.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, 72 yaşında hayatını kaybeden G.G.’nin cesedi ise yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Adana'da uyuşturucu operasyonu: 13 tutuklama
Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanık H.G. ile avukatı hazır bulundu.
Tutuklu sanık 41 yaşındaki H.G. mahkemede birçok ilaç kullandığını söyleyerek, annesi G.G.’yi öldürdüğünü hatırlamadığını ileri sürdü. Sanık H.G. kullandığı ilaçların isimlerini mahkemeye sundu.
Sanığa akıl sağlığı raporu alınacak
Mahkeme heyeti verdiği ara kararda sanık H.G.’nin akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevkine karar vererek sanığın tutukluluk halinin devamına hükmetti. Duruşma bu nedenlerle ertelendi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Vicdansızlar! Bayram ziyaretine giden kadının kanser ilaçları ve altınları çalındı
"Zimem defteri" geleneği yaşatılıyor
Kore gazisi son yolculuğuna uğurlandı
Dehşet dolu anlar: Tekirdağ'da sokak ortasında kaçırıldı! İstanbul'da kurtarıldı...
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: OGM personel alımı başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!