HDP'li 26 kişi için tutuklama talebi

İstanbul'da 2 Ekim sabahı düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan, aralarında HDP İstanbul İl ve ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 48 kişiden 26'sı, "Silahlı örgüt üyeliği" ve "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" suçlarından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. 22 kişi ise savcılıktan serbest bırakıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 28 ilçede yapılan eşzamanlı operasyonda gözaltına alınan, aralarında HDP İstanbul İl ve ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 51 kişiden 48'i, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Burada savcıya ifade veren 48 kişiden 22'si serbest bırakıldı. 26 zanlı ise "Silahlı örgüt üyeliği" ve "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak" suçlarından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
23 NİSAN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bugün metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve metro bedava mı?
23 NİSAN SÖZLERİ VE MESAJLARI: ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ! Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri
Son dakika haberi: Pendik'te palet fabrikasında korkutan yangın
Savcıyı tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'den pişkin savunma: Çikolatamızı alıp gittik
Dikkat! Meteoroloji ve Valilik peş peşe uyardı: Gök gürültülü sağanak alarmı! Bugün 4, yarın 8 kent...