Hazine ve Maliye Bakanı Elvan'dan CHP'ye Albayrak tepkisi: Şiddetle kınıyorum

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "Son günlerde döviz rezervleri üzerinden eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak aleyhinde CHP tarafından yürütülen haksız ve seviyesiz söylemleri şiddetle kınıyorum." ifadesini kullandı.
Elvan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 2020 yılında, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını koşulları içinde, küresel piyasalardaki olağandışı dalgalanmaların zorunlu kıldığı ortamda, finansal istikrar hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen döviz rezervi işlemlerinin, maksadı dışında çarpıtılarak, seviyesiz bir siyaset malzemesine dönüştürülmesinin, kabul edilemez olduğunu belirtti.
Bakan Elvan, "Son günlerde döviz rezervleri üzerinden eski Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak aleyhinde CHP tarafından yürütülen haksız ve seviyesiz söylemleri şiddetle kınıyorum." görüşünü dile getirdi.
2) 2020 pandemi koşulları içinde küresel piyasalardaki olağandışı dalgalanmaların zorunlu kıldığı ortamda finansal istikrar hedefi doğrultusunda gerçekleştirilen döviz rezervi işlemlerini maksadı dışında çarpıtarak seviyesiz bir siyaset malzemesine dönüştürülmesi kabul edilemez.
— Lütfi Elvan (@lutfielvan) February 21, 2021
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ümraniye’de İETT otobüsü alev alev yandı
Hatay'daki fabrika yangını kontrol altına alındı
Pendik'teki Feci Kazada Kahreden Detay!
İstanbul ve Marmara'da Kuvvetli Yağış ve Soğuk Hava Uyarısı! 7-8 Nisan Tarihlerine Dikkat
Tavuk Döner Zehirlenmeleri Türkiye'de Alarm Veriyor: 2 Şehirde Yüzlerce Kişi Hastaneye Kaldırıldı