Hatay’da duvar çöktü: 1 ölü, 2 yaralı

Hatay’ın Altınözü ilçesinde yapımı devam eden inşaatta çalışan Suriyeli işçi yıkılan inşaat duvarının altında kalarak hayatını kaybetti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Son dakika... Mahir Ünal: İstifa edilmezse yeni kararlar verilir
Son dakika... İbadi'den operasyonları durdurma kararı!
Altınözü ilçesinde yapımına devam edilen çok amaçlı salonunun inşaatında bir anda binanın iç ve dışına çökmesi sonucu inşaat işçisi olan Suriyeli işçi A.M. (40) hayatını kaybederken, 2 işçi yaralandı.
Enkaz altında kalan Suriyeli işçiyi görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahaleye rağmen işçi kurtarılamadı.
Duvar çökmesi sonucunda yaralanan biri Suriyeli iki yaralı ise Altınözü Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Jandarma, olayın meydana geldiği inşaatta inceleme başlattı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Karaköy’de ayakkabı deposunda korkutan yangın
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?