hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    HATAY TOKİ KURASI CANLI YAYIN İZLE 2024: Hatay deprem konutları kura çekimi sonuçları belli oldu mu?

    HATAY TOKİ KURASI CANLI YAYIN İZLE 2024: Hatay deprem konutları kura çekimi sonuçları belli oldu mu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TOKİ Hatay kura çekimi canlı izleme ekranı araştırmaları bugün gündemde yer alıyor. Hatay’da kura ve anahtar teslim töreni bugün gerçekleşiyor. Depremden etkilenen vatandaşlar için inşa edilen konutlar için yapılan kura çekimi canlı olarak izlenebilecek. Kura çekimi sonucunda, depremzedelere teslim edilecek konutlar belirlenecek ve hak sahiplerinin isimleri açıklanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Asrın felaketinden etkilenen Hatay'da yapımı tamamlanan 7 bin 519 konut bugün hak sahiplerine teslim ediliyor. Kura ve anahtar teslim töreni AFAD YouTube hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Kura sonuçları, kura çekimi tamamlandıktan sonra TOKİ’nin resmi web sitesi üzerinden erişime açılacak. Vatandaşlar, isimlerini online olarak sorgulayarak konut sahibi olup olmadıklarını öğrenebilecekler.

    HATAY DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

    TOKİ Hatay kura çekimiyle ilgili valilikten yapılan açıklamada; “6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem afeti nedeniyle hak sahipliği olan vatandaşlarımıza TOKİ marifetiyle 6 bin 983 adet afet konutu ile 536 adet kırsal afet konutu toplamda 7 bin 519 adet konut kura çekimi AFAD Başkanlık KUBBEDE 12 Eylül'de saat 11:00'de gerçekleştirilecektir. Kura çekimi AFAD Başkanlık sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacaktır” denildi. 

    HATAY TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEME EKRANI YOUTUBE

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow