hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    e devlet | HAC ÖN KAYIT ÜCRETİ 2025 | e-devlet hac ön kayıt ve hac kayıt yenileme 2025

    e devlet | HAC ÖN KAYIT ÜCRETİ 2025 | e-devlet hac ön kayıt ve hac kayıt yenileme 2025
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    2025 yılın kutsal topraklara giderek ibadet görevini gerçekleştirmek isteyen hacı adaylarının heyecanla bekledikleri süreç başladı. Hac ön kayıt başvuru ücreti ile ilgili detaylar Diyanet tarafından paylaşıldı. Peki, 2025 hac ön kayıt başvurusu nasıl yapılır? Hac ön kayıt başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2025 yılında ilk kez hac başvurusu yapacak adaylar için süreç resmen başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı hacı adaylarını uygulayacağı adımları duyurdu. Peki, ön kayıtlar için başvurular nereden ve nasıl yapılacak ve ücretler ne kadar olacak? İşte tüm detaylar…

    HAC ÖN KAYIT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR DİYANET?

    Diyanet’ten yapılan açıklamada “5 Ağustos- 16 Eylül 2024 tarihleri arasında anlaşmalı bankalara ön kayıt ücretlerini yatırarak, Hac İşlemleri dijital hizmeti üzerinden ön kayıt başvurularını hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde yapabilirler.” ifadeleri kullanıldı. E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapan kullanıcılar Diyanet hizmetleri arasında yer alan “hac işlemleri” sayfasından başvurularını yapabilecekler.

    E- DEVLET HAC ÖN KAYIT BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

    HAC DURUM SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ...

    2024 HAC BAŞVURULARI: ÖN KAYIT ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

    2025 yılında hacca gitmek üzere ilk defa kayıt yaptıracak olan vatandaşlarımız, 750 Türk Lirası olan ön kayıt ücretini anlaşmalı bankaların (Albaraka Türk Katılım, Emlak Katılım, Kuveyt Türk Katılım, Türkiye Finans Katılım, Türkiye Halk Bankası, Türkiye Vakıflar Bankası, T.C Ziraat Bankası, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım) hac kurumsal tahsilat hesabına yatırabilecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow