Güngören'de de 9 hafriyat kamyonu su altında kaldı

Güngören'de su dolan şantiye alanında 9 hafriyat kamyonu ve bir iş makinası su altında kaldı. Bağcılar'da da su basan şantiyede 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesinin su altında kalmıştı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mareşal Çakmak Mahallesi Soğanlı Caddesi üzerinde bulunan belediyeye ait otopark şantiyesi sağanak yağış sonrası su altında kaldı. Sabah saatlerinde göle dönen şantiye alanında bulunan 9 hafriyat kamyonu ve bir iş makinası sular içinde kalarak zarar gördü. Belediye ekiperinin suyu tahliye çalışmaları sürüyor.
"BİR ANDA BASTIRINCA KAMYONLARDA SUYUN İÇİNDE KALDI"
Mahalle sakini Hüseyin Üzer, "Ani bastıran yağmur sonrası su doldu. Hafriyat kamyonları vardı bayram tatili olduğu için oraya çektiler, bayram sonrası çalışma devam edecek diye. Bir anda bastırınca kamyonlarda suyun içinde kaldı. Maddi zarar var, gördüğümüz kadarıyla" dedi. Bağcılar'da da su basan şantijede 11 hafriyat kamyonu ve 4 iş makinesinin su altında kalmıştı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı