hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gecenin Gündemi (18-07-2024) Çarşamba

    KAYNAKCNN TÜRK

    Gecenin öne çıkan haberlerini sizler için derledik...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    YUNAN ŞARKICIDAN İZMİR'DE SKANDAL ÇIKIŞ

    Yunan Şarkıcı Despina Vandi'nin, İzmir'in Çeşme ilçesinde vereceği konser, iddiaya göre sahnedeki Türk bayrağı ve Atatürk posterinin indirilmesini talep etmesi nedeniyle iptal edildi.

    Olay Türk Eğitim Vakfı İzmir şubesi tarafından Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararına düzenlenen konserde meydana geldi. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli şarkıcının Türk bayrağı ve Atatürk posterinden rahatsız olmasını kınadı. Seyirciler Yunan şarkıcıyı İzmir Marşı’nı söyleyerek protesto etti.

    SAZLIKTA KAYBOLDU AFAD KURTARDI

    Bursa'da sazlık alanda mahur kalan kişi ekiplerce kurtarıldı. AFAD İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, sazlık alanda bir kişinin mahsur kaldığı ihbarı üzerine ekiplerin harekete geçtiği bildirildi. Mahsur kalan kişinin yeri drone ile havadan tespit ederek bölgeye ulaşan ekipler, kişiyi bulunduğu yerden kurtardı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ENGELLİ ÇİFT KAPAĞI AÇIK RÖGARA DÜŞTÜ

    Samsun'da görme engelli çift, alt yapı çalışmaları sırasında kapağı açık olan rögara düştü. Olay, Atakum ilçesinde meydan ageldi. Altyapı çalışmasında etrafında güvenlik önlemi alınan ancak kapağı açık bırakılan rögarın içine yoldan geçen görme engelli İngilizce Öğretmeni Güldane D. ve Emrah D. düştü. Çiftin yardımına firma çalışanları ve vatandaşlar koştu. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

    AMCASINA KIZDI ARACINI ATEŞE VERDİ

    İstanbul Avcılar’da, park halinde bulunan hafif ticari araçta yangın çıktı. Alev alev yanan aracı görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri, yanan araca müdahale etti. Araç yangının ardından metal yığınına dönerken, çevrede inceleme yapan polis, aracın amcası ile tartışan yeğeni tarafından kundaklandığını belirledi. Yaşı küçük olan yeğen gözaltına alındı. Çocuk şube ekiplerine teslim edildi.

    ABD'DE HORTUM YIKTI GEÇTİ: 1 ÖLÜ 

    ABD’nin New York eyaletinde gece boyunca meydana gelen hortum ve şiddetli fırtınalar nedeniyle en az 1 kişi hayatını kaybetti. New York eyaletinin kuzey bölgelerinde binlerce kişiyi etkileyen elektrik kesintileri yaşandı. Hortum ve fırtınaların kente bağlı Rome kentinde ağır hasara neden olduğu belirlendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow