hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FENERBAHÇE AVRUPA LİGİ'NE KAZANARAK BAŞLADI!

    FENERBAHÇE AVRUPA LİGİNE KAZANARAK BAŞLADI
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe Avrupa ligi canlı izle bilgileri haberimizde... Fenerbahçe Union SG ile karşılaşması şifresiz TRT 1 canlı yayınında izleyiciyle buluştu. Peki ama TRT 1 canlı izle bilgilerine nasıl ulaşabiliriz?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Union Saint Gilloise canlı izle bilgileri futbolseverlerin en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Fenerbahçe 3 puanı almak istiyor. Belçika temsilcisi Union S G ise ilk 16'ya girmek istiyor. Peki ama Fenerbahçe Union S G Avrupa Ligi maçı hangi kanalda, ilk 11'ler belli oldu mu? İşte Fenerbahçe canlı izle bilgileri...

    Fenerbahçe Union ilk 11'ler

    Fenerbahçe: Livakovic, Mert, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Szymanski, İrfan Can, Cengiz, En Nesyri

    Union SG: Moris, Machida, Mac Allister, Burgess, Castro-Montes, Rasmussen, Sadiki, Vanhoutte, Niang, Ivanovic, Rodriguez


    FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE BİLGİLERİ...

    Fenerbahçe-Union Saint-Gilloise UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat 19:45'te başlayacak. Mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien'in yardımcılıklarını Hicham Zakrani, Aurelien Berthomieu üstlenecek.

    FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE TIKLA İZLE

    Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 274 kez boy gösterdi. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 109 galibiyet alırken, 109 maçta da yenilgi yaşadı. 56 müsabakada ise rakipleriyle berabere kaldı. Kanarya, rakip fileleri 374 kez havalandırırken, kalesinde ise 391 gol gördü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adlarıyla düzenlenen organizasyonda 137. sınavına çıkacak. Kanarya, bu kulvarda oynadığı 136 müsabakada 60 galibiyet, 33 beraberlik ve 43 mağlubiyet aldı. Bu süreçte 191 gole imza atan Fenerbahçe, kalesinde ise 171 gol gördü.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow