'Fadiş' 50 yaşında

1971 yılından bu yana okurların kalbinde iz bırakan Gülten Dayıoğlu imzalı 'Fadiş', 50'nci yaşını 100'üncü baskıyla taçlandırdı.
Gülten Dayıoğlu'nun kendi yaşam öyküsünden esinlenerek kaleme aldığı, küçük bir kızın sevgi ve duygu yüklü öyküsünü anlatan romanla 'Fadiş', 1971 yılından bu yana üç kuşağın en yakın arkadaşı oldu. Tüm Türkiye'nin kalbinde yer eden 'Fadiş', bu 50 yıl süresince sayısız hayata dokundu. Yediden yetmişe herkesin kendinden bir şeyler bulduğu, 'Fadiş' yaşamın zorlukları karşısında gösterdiği dirençle okurlara örnek de oldu.
'Fadiş'in okuyucuyu kimi zaman hüzünlendiren kimi zamansa umutlandıran yaşam serüveni, 50. Yılında çıkartılan özel baskısıyla okurlarının karşısına çıkıyor. İlk baskısı göz önünde bulundurularak hazırlanan 'Fadiş 100. Özel Baskı', Gülten Dayıoğlu'nun ıslak imzasını da taşıyor.
Gülten Dayıoğlu, ilk göz ağrısı 'Fadiş'in 50'nci yaşıyla ilgili, “Şu günlerde, sevgili Fadiş kızımın mürüvvetini görmenin sevinç ve coşkusunu yaşıyorum" yorumunda bulunuyor.
SON DAKİKA
-
17. 24
Gümrük duvarları yükseldi, piyasalar sarsıldı! Puslu havada doğru yatırım tercihi nasıl olmalı?
-
17. 19
SON DAKİKA! İzinsiz gösterilerde tutuklanan 34 öğrenci daha tahliye edildi
-
16. 55
HABER: 8 yaşındaki İrem'den acı haber!
-
16. 52
Kızıl Gezegen'den yeni sismik veriler elde edildi
-
16. 40
Nisan 2025 güncel sıfır otomobil kampanyaları! Marka marka kredi ve indirim fırsatları...
-
16. 24
11 Nisan 2025 Cuma gününün son dakika önemli gelişmeleri! (CNN TÜRK 16.30 bülteni)
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Müteahhide Öfkenin Böylesi: Apartmandaki Sorunlara Dayanamadı Kendi Dairesini Yaktı!
Minguzzi'nin ailesini tehdit etmişlerdi! İfadeleri ortaya çıktı...
Sakarya'da kahreden haber! Birisi 3 diğeri 4 yaşındaydı... Yangında can verdiler
HABER... Mezarlıkta 'Kaçak Defin' Şoku! Kürtajla Alınan Cenin Kayıtsız Gömüldü
Diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya Diplomasi Forumu'nda önemli görüşmeler