Esnaf şüpheli paketin üzerine yatmak istedi

Şüpheli paketi fünye ile patlatmak isteyen bomba imha uzmanları önce yakında dükkanı bulunan bir esnafı ikna etmek zorunda kaldı.
Çukurova ilçesinde, aldıkları şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleriyle bir esnaf arasında tartışma çıktı.
Toros Mahallesi 78074 sokak içinde şüpheli paket gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemi aldı.
Bu sırada, paketin bulunduğu yerin karşısında iş yeri olduğunu iddia eden bir esnaf, olay yerine geldi.
Bomba imha ekiplerine tepki gösteren esnaf, paketi bulunduğu yerden kaldırmak istedi.
Ekiplerle esnaf arasında yaşanan kısa süreli tartışmada, söz konusu kişi, "patlayacaksa ben patlayayım.", "burayı patlatırsanız esnaf kalmaz burada, onda bişey yok, ben gideyim üzerine yatayım." diyerek polislere tepki gösterdi.
Ekipler, bu kişiyi olay yerinden uzaklaştırarak çalışmalarına devam etti.
Cihazla yapılan inceleme sonunda açılan paketten iç içe geçirilmiş çok sayıda poşet çıktı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz