Eşini döverek öldürdü

Şanlıurfa'da, bir ay önce doğal yollarla hayatını kaybettiği söylenerek toprağa verilen 33 yaşındaki Selma Kiraz'ın, eşi tarafından dövülerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayı itiraf eden eş İsmail Kiraz çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
11 yıldır evli olduğu eşi Selma Kiraz'ın üzerine çocukları olmadığı için kuma getirdiği iddia edilen İsmail Kiraz, imam nikahı kıydığı kumasıyla yaşıyordu.
Üzerine kuma getirilen Selma Kiraz ise 9 Şubat 2016 Salı günü hayatını kaybetmesi üzerine çift arasında geçimsizlik olduğunu ve kuma evliliğini öğrenen jandarma, olayı araştırmaya başladı.
Araştırmalar sonucunda, kadının eşi tarafından dövülerek öldürüldüğü anlaşıldı.
İsmail Kiraz ise eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Kiraz, tutuklanarak cezaevine götürüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Bir anda başlayacak çok kuvvetli yağacak... Meteoroloji'den sağanak alarmı
SON DAKİKA HABERİ: Tuzla'da arıtma tesisinde patlama
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika... 'Yenidoğan çetesi' duruşmasında son durum ne?
Pençe- Kilit şehidi son yolculuğuna uğurlandı