Eşi ve kayınvalidesini öldüren zanlı, adliyeye sevk edildi

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, eşi Zeynep Önlütürk Karapekmez (40) ile kayınvalidesi Melahat Önlütürk’ü (70) öldürdükten sonra kaçan ve polis tarafından yakalanan İsmail Karapekmez, adliyeye sevk edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Geçen cumartesi günü Sakarya’nın Taraklı ilçesinde bulunan bir termal tesiste yaşanan olayda, Zeynep Önlütürk Karapekmez ve annesi Melahat Önlütürk, odalarında tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Eşi ile kayınvalidesini öldürdükten sonra kaçtığı saptanan İsmail Karapekmez'i yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Kocaeli'de olduğu saptanan şüpheli, dün Sakarya ve Kocaeli İl Emniyet Müdürlükleri'nin operasyonu ile yakalanarak, gözaltına alındı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen İsmail Karapekmez, emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah Geyve Adliyesi'ne sevk edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Tuzla'da arıtma tesisinde patlama
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika... 'Yenidoğan çetesi' duruşmasında son durum ne?
Pençe- Kilit şehidi son yolculuğuna uğurlandı
Deprem Sonrası Çadır Fiyatları Uçtu: Bir Günde 8.500 TL Zam!