Emrah Serbes mahkemeye zorla getirilecek

Bir televizyon kanalındaki programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı duruşmaya gelmeyen Behzat Ç. adlı dizinin de yazarı olan yazar Emrah Serbes hakkında zorla getirilme kararı verildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İstanbul 28. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanık Serbes gelmedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bilal Erdoğan’ın da katılmadığı duruşmaya Erdoğan’ın avukatı Ferah Yıldız geldi.
Hakim, sanık Serbes ve avukatının duruşma saati belli olmadığı, başka mahkemelerde duruşmaları bulunduğu gerekçesiyle mazeret dilekçesi verdiğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı suçlanabilir mi?
Avukat Yıldız, şikayetlerinin devam ettiğini ve davaya katılmak istediklerini söyledi. Sanık hakkında zorla getirilme kararı verilmesini talep etti.
Mahkeme, sanık ve avukatının mazeretini kabul etmedi, Serbes hakkında zorla getirilme kararı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın davaya katılma taleplerini kabul eden mahkeme, duruşmayı erteledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Karaköy’de ayakkabı deposunda korkutan yangın
Fenomen arkadaşını bıçaklayarak öldürmüştü! Emniyette ve savcılıkta sustu hakimlikte konuştu
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?