Donald Tusk: Hürriyet'e saldırı kaygı verici

Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, "Terör güçlü bir şekilde kınanmalıdır, Hürriyet'e yapılan saldırı kaygı verici" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Resmi bir ziyaret için Türkiye’ye gelen Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Donald Tusk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Donald Tusk ile "Son haftalarda Türkiye çok acımasız terör saldırılarına maruz kaldı. Terör nerede olursa olsun, kimi hedef alırsa alsın, kim sorumluluğu üstlenirse üstlensin mutlaka güçlü bir biçimde kınanmalıdır. HDP ve Hürriyet'in Ankara'daki merkezine yapılan saldırıyı da kaygı verici buluyorum" dedi.
Erdoğan'dan parti binalarına yönelik saldırılara tepki
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Son Dakika Deprem Haberleri... İstanbullular Sokaklara Döküldü!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika Deprem... İstanbul açıklarındaki depremde, İzmir, Balıkesir, Çanakkale ve Uşak da sallandı
Sıfır aldığı aracını 17 yıldır kullanamıyor: "Arabanın olduğu sokaktan geçerken içim acıyor"
23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI: ATATÜRK SÖZLERİ VE RESİMLERİ! Resimli,Yazılı, Bayraklı 23 Nisan Mesajları! Atatürk'ün 23 Nisan İle İlgili Sözleri