hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Deprem mi Oldu? 15 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi Anlık Deprem Bilgileri

    Deprem mi Oldu 15 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi Anlık Deprem Bilgileri
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Türkiye, aktif fay hatları üzerinde yer aldığı için sık sık depremler yaşanıyor ve vatandaşlar deprem bilgilerini anlık olarak takip etmek istiyor. AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ve Kandilli Rasathanesi, Türkiye genelindeki depremleri sürekli izleyerek kamuoyuna güncel bilgiler sunuyor. Depremin büyüklüğü, merkez üssü, derinliği ve zamanı gibi veriler bu iki kurum tarafından detaylı bir şekilde paylaşılmakta.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AFAD ve Kandilli Rasathanesi, meydana gelen depremleri anında web sitelerinde yayınlıyor. Depremin şiddeti ve merkez üssüne bağlı olarak, kamuoyuna resmi duyurular yapılıyor ve herhangi bir acil durumda vatandaşlar bilgilendiriliyor. Depremle ilgili en güncel verilere AFAD’ın resmi web sitesi ve Kandilli Rasathanesi’nin “Son Depremler” sayfasından ulaşılabilir. Her iki platform da büyüklük, merkez üssü, derinlik ve tarih bilgilerini düzenli olarak günceller. Ayrıca, vatandaşlar bu bilgileri sosyal medya platformlarından da takip edebilir.

    AFAD SON DEPREMLER LİSTESİDeprem mi Oldu 15 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi Anlık Deprem BilgileriKANDİLLİ SON DEPREMLER LİSTESİ

    Deprem mi Oldu 15 Ekim AFAD ve Kandilli Rasathanesi Anlık Deprem Bilgileri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow