Demokratik Sol Parti'den seçim kararı

Demokratik Sol Parti (DSP) Parti Meclisi bugün parti genel merkezinde toplandı. Toplantıda 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere parti olarak katılma kararı alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
DSP Genel Merkezi'nde düzenlenen Parti Meclisi'nde; 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'nci Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Seçimleri ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Toplantının ardından DSP Başkanlık Kurulu, seçimlere DSP olarak katılım sağlama, milletvekili adaylarını Merkez Yoklaması yöntemiyle belirleme, siyasi partilerin temsilcileriyle görüşmeler yapma ve ittifaklara katılma hususlarında Genel Başkan Önder Aksakal'a tam yetki verdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji uyardı: Yeni haftada hava nasıl olacak?
Papa Franciscus için St. Antuan Kilisesi’nde lokma dağıtıldı
Aydın'da korku dolu anlar! Sokak köpeğinden kaçarken arabaya çarptı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vefat eden Arapça öğretmeni için başsağlığı mesajı