Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: 28 Şubat tarihin çöplüğüne atıldı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Bin yıl sürecek denen 28 Şubat, milletin iradesi ve basiretiyle tarihin çöplüğüne atıldı" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, '28 Şubat Postmodern Darbe'nin 22'nci yıldönümü nedeniyle Twitter hesabından açıklama yaptı. Kalın, "Bin yıl sürecek denen 28 Şubat, milletin iradesi ve basiretiyle tarihin çöplüğüne atıldı. Vesayetçi ve tepeden inmeci projeler çökmeye mahkumdur. Böyle utanç tablolarının bir daha yaşanmaması için hikmetle, azimle, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İstanbullular geceyi dışarıda geçirdi
6,2'lik deprem büyük paniğe neden oldu! Vatandaşlar parklara akın etti
6,2'lik depreme hamamda yakalandı! Peştamalla sokağa fırladı
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
İletişim Başkanlığı'ndan "deprem anında yapılmayacaklar" paylaşımı