Çocuk koğuşunda bir tecavüz dehşeti daha!

Pozantı, Şakran derken şimdi de Antalya'daki çocuk cezaevinden cinsel saldırı ve işkence haberi geldi. ile 18 yaş aralığındaki çocukların kaldığı L tipi cezaevinde bir koğuşta, 18 yaşındaki A.N.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla 7 çocuk hakkında dava açıldı.
Üst üste çocukların kaldığı cezaevlerinden cinsel saldırı ve tecavüz haberleri gelmeye devam ediyor. Yeni dehşet, Antalya'da yaşandı.
Antalya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın iddianamesinde, 24 Mayıs 2014 tarihinde çocukların kaldığı B/7 ünitesine getirilen A.N.’yi, koğuştaki diğer 7 çocuğun dövdüğü belirtildi.
İddianamede, 27 Mayıs 2014 tarihinde ise karanlık bir odaya kapatılıp ölümle tehdit edilen A.N.’ye oral seks yaptırılıp, tecavüz girişiminde bulunulduğu öne sürüldü.
İddianamade, olayla ilgili basit yaralama ve çocuğun cinsel istismarı ve tehdit suçlarından suça sürüklenen çocuklar B.C.K. (17), E.Ç. (17), S.Ş. (16), A.A. (19), A.K. (17), B.A.Ö. (18) ve C.B.’nin (18) cezalandırılmaları istendi.
Pozantı kabusu Şakran'da sürüyor
Maltepe Çocuk Cezaevi'nde vahşet!
Tecavüzcülerin soruşturmasına takipsizlik, mağdur çocuklara müebbet
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Zeytinburnu'nda eşini silahla vurdu, intihar etti
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
EMLAK KONUT KAMPANYASI SON BAŞVURU TARİHİ: Emlak Konut Kampanyası hangi projelerde geçerli?
Kırklareli'nde korkunç olay! Süs havuzunda elektrik akımına kapılan 4 kişi hastaneye kaldırıldı
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri