CHP'li Özel'e bu kayıtlarla yanıt verdi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili iddialarına bakan Soylu'dan yanıt geldi. Soylu, Özgür Özel'in iddia ettiği tarihle ilgili olarak pasaport kayıtlarını yayınladı.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Meclis'te hakkında gensoru görüşülen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “4 Şubat 2012 günü Fetullah Gülen’le görüşme yaptın mı? 4 Şubat’tan 3 gün sonra ne oldu?” diye sormuştu. Özel'in bu iddialarının ardından Bakan Soylu, iddia edilen tarihle ilgili pasaport kaydını basınla paylaştı. Soylu'nun pasaport kaydına göre 4 Şubat 2012 tarihinde Umre'de olduğu ortaya çıktı.
Twitter'dan açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in iddialarına ilişkin, "Bu sefer yalanı servis ettikleri ulak kayaya çarptı. Pensilvanya dediler Umre çıktı." ifadesini kullandı.
Bakan Soylu, "Kendi sus pus, ulakları devam ediyor. Bu sefer yalanı servis ettikleri ulak kayaya çarptı. Pensilvanya dediler Umre çıktı. Bilinçaltı mı, gaf mı?" değerlendirmesinde bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İki marketten gasp yaptı; yakalandığında ilk sorduğu soru bu oldu!
KADİR GECESİ MESAJLARI YENİ, RESİMLİ: Ayetli, Hadisli, Dualı, Resimli En Yeni Kadir Gecesi Sözleri ve Kadir Gecesi Mesajları Burada!
Heybedeki yeni turplar neler? Abdulkadir Selvi yazdı
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar: Bayramda hava nasıl olacak?
Son Dakika! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ekrem İmamoğlu'na ziyaret