hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'de yaz dönemi mesaisi

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    CHP'de tematik mitingler devam ediyor. Yaz döneminde de iki tematik miting yapılması bekleniyor. Ayrıca yaz boyu salon etkinlikleri ve çalıştaylar da düzenlenecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İki tematik miting yapılacak. Salon etkinlikleri de olacak. CHP'nin yaz planı belli oldu.

    CHP, yaz döneminde de mitinglerini devam ettirecek. CHP'nin yaz döneminde deprem bölgesinde depremzedeler için miting yapması planlanıyor. Ayrıca CHP’nin Şanlıurfa’daki elektrik kesintileri ve bu kesintilerin bölgedeki tarım faaliyetlerine etkileriyle ilgili de bir miting yapılabileceği konuşuluyor.

    CHPde yaz dönemi mesaisi

    Çalıştay ve salon etkinlikleri de yapılacak. Ve bu süreçte gölge bakanlar olarak adlandırılan genel başkan yardımcıları daha fazla ön plana çıkacak. Eğitimde, sağlıkta, çalışma hayatında hedefler belirlenecek. Sendikalarla, sivil toplum kuruluşlarıyla, demokratik kitle örgütleriyle de bir araya gelecekler. Ve bu çalıştaylarla kamuoyuyla paylaşılacak.

    CHPde yaz dönemi mesaisi

    İl başkanlarına da genel merkezsin dördüncü katında bir oda ayrıldı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel kurultay öncesi il ve ilçe başkanlarına vermişti o sözü, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağ görüşlü danışmanlarına gönderme yaparak, “Bundan sonra sağcı danışmanlara verilen odaları ilçe başkanlarım, il başkanlarım kullanacak” demişti. O oda il ve ilçe başkanları Ankara ziyaretlerinde dinlenebilmeleri ve çalışabilmeleri için ayrıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow