hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA... CHP lideri Özgür Özel'den Gülşah Durbay tepkisi: CHP troll ordusu beslemez

    SON DAKİKA... CHP lideri Özgür Özelden Gülşah Durbay tepkisi: CHP troll ordusu beslemez
    expand

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin grup toplantısında konuştu. CHP lideri Özel ""CHP troll ordusu beslemez, CHP bel altı saldırmaz, ahlak dışı iş yapmaz bunu yapanlar CHP'li değildirler" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in açıklaması şu şekilde; 

    Grubumuz birazdan benim de katılacağım oturuma katılacak. Bir kapalı oturum yapılacak. Sebebi geçen hafta bu ülkenin Cumhurbaşkanı dedi ki; ‘İsrail’in hedefi biziz.’ Bu laf böyle laf olsun diye söylenmiş bir laf değil. Bu ülkeye diyorsun ki; ‘İsrail, Filistin’e yaptığı saldırıdan sonra bize de saldıracak. Bize de füze atacak, savaş ilan edecek.’ Sonra dönüp arkanı gidiyorsun. Bu o kadar kolay değil.

    Böyle bir tehdit var mı? Söyleyen Cumhurbaşkanı olunca ‘Gel anlat’ dedik. Kendisini davet ettik. İki bakanını yolladı. Birazdan iki bakanı gelecek ve bilgilendirme yapacak.

    Kıbrıs Barış Harekatı’na talimat verildiğinde, Meclis kapalı oturuma çağrıldı. Başbakan Yardımcısı Necmettin Erbakan, Meclis’i bilgilendirdik. Harekatın fiilen başladığı ilk günün sonunda Meclis bir daha oturuma çağrıldı, Başbakan Ecevit tarafından Meclis bilgilendirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şimdi bu toplantıya giriyoruz. Bu toplantının tutanakları 10 yıl açıklanmayacak. İçerde söylenmeyeni gelip burada ifşa ederiz. Kimse İsrail’in Türkiye’ye saldırması gibi yakın bir tehdidi görmezken, bir yandan da 22 yıl sonra 31 Mart’ta seçim kaybetmişken, o günden bu güne hep ikinci partiyken, enflasyonu düşüremiyorken, güvenlik kaygısı en dipteyken, devletin başındaki Cumhurbaşkanı, parti başkanı refleksi gösteriyorsa o zaman iş başka. Onun için zaten dedik; ‘Gel, kapalı oturumda anlat, gereğini yapalım.’

    "İSRAİL KATLİAM VE SOYKIRIM YAPIYOR"

    Biz 1 yıl önce gecenin bir yarısı, 7 Ekim akşamı, Hamas’ın İsrail’in sivil hedeflerine bombalı saldırı yapmasını kınadık. O günden bu güne ‘Siz Hamas’a terörist mi diyorsunuz.’ O günden sonra İsrail güya kendini savunmak için katliam ve soykırım yapıyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow