hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP heyeti aile bakanı ile görüşecek

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel'in bir araya gelmesiyle başlayan siyasette normalleşme dönemi kapsamında CHP kurmayları, bakanlar ile de bir araya geliyor. 5 bakan ile yapılan görüşmelerin ardından bu kez de Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka bir araya gelecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile CHP Aile ve Sosyal Hizmetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka bir araya gelecek. Görüşme, pazartesi günü Meclis'teki nöbetçi bakan odasında gerçekleşecek.

    CHP heyeti aile bakanı ile görüşecek

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel'in görüşmesinin ardından başlayan siyasette normalleşme süreci devam ediyor. Bu süreçte Çevre, Dışişleri, İçişleri, Savunma ve Maliye Bakanları ile CHP'li kurmayların görüşmeleri gerçekleşti. Bu kez de Aile Bakanı Göktaş ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Nazlıaka bir araya gelecek.

    Bakan Göktaş ile Nazlıaka görüşmesinde kadına yönelik şiddet masada olacak. Kadına yönelik şiddette veriler üzerinden görüşmenin gerçekleşmesi ve bu kapsamda atılacak adımlarla ilgili görüş alışverişinde bulunması bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP heyeti aile bakanı ile görüşecek

    9. Yargı Paketinde yer alan kadına yönelik soyadı düzenlemesi, KADES uygulaması, Şiddet Araştırma Komisyonu ve Medeni Kanun'un da Bakan Göktaş ile Nazlıaka'nın görüşeceği başlıklar arasında olacak.

    Ayrıca şehit ve gazi yakınlarının yaşadıkları sorunların da Nazlıaka tarafından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'a iletilmesi bekleniyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow