CHP 4 Ağustos'ta İzmir'de Demokrasi Mitingi düzenleyecek

15 Temmuz darbe girişiminden sonra, CHP, İstanul Taksim'de Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi düzenlemişti. Yüzbinlerce insanın katılımıyla gerçekleşen bu mitingten sonra, CHP, İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'ni 4 Ağustos'ta yapacak.
15 Temmuz darbe girişiminden sonra, halk sokaklara çıktı ve darbe girişimini engelledi. Birçok yerde insanlar dışarı çıkarak "demokrasi nöbeti" mitingleri düzenledi ve düzenlemeye devam ediyor. CHP, İstanbul Taksim'de Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi düzenledi, yüzbinlerce insan Taksim'e gelerek, darbeye hayır dedi.
CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Özcan PURÇU, CHP tarafından 4 Ağustos'ta düzenlenecek miting CHP açısından önemli. Bu önemi şu şekilde dile getiriyor PURÇU, "Tüm vatandaşları Gündoğdu Meydanı'nda darbeye ve diktatörlüğe karşı bir arada olmaya davet ediyorumö dedi. "İstanbul'da bir milyonu aşkın vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirilen Cumhuriyet ve Demokrasi mitingiyle yakılan meşaleyi İzmir'de devralacağızö diyen Purçu, miting öncesinde değerlendirme toplantıları yaptıklarını ve partililerin önerilerini dinlediklerini belirtti. Bu toplantılar çerçevesinde Buca, Konak, Kiraz, Beydağ'da partililerle bir araya gelen Purçu, "CHP olarak, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişiminin karşısında olduğumuzu defalarca ifade ettik. Diktatörlüğe, hukuksuzluğa karşı duruşumuzdan ödün vermedik, vermeyeceğiz" açıklamasında bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Geriye soru işaretleri kaldı! Ece'nin ölümünde arkadaşından dikkat çeken sözler: "Tuvalet temizlettirdiler"
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: Başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!
Spiritüal İstismar: Kuantum, Enerji ve Biyokimyanın Psikolojik Etkileri
Emeklinin Gözü Beştepe'de: Bayram İkramiyesi Artacak mı? Kabine Toplantısında Kritik Gündem Maddeleri!
Diyarbakır'da kayıp olarak aranırken, Batman'da öldürülmüş halde bulundu: 14 gözaltı!