hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Candan kardeşler soruşturmasında yeni gelişme

    KAYNAKCNN TÜRK

    Nihal ve Bahar Candan kardeşler soruşturmasında çete lideri olduğu iddia edilen Onur Apaydın itirafçı oldu. Apaydın, sunulan itiraf dilekçesinde çetenin tüm yapısını tek tek anlattı. Ayrıntılar, CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Bilal Söyleyenoğlu’nun haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen Nihal - Bahar Candan kardeşler soruşturmasında yeni gelişmeler yaşandı. Soruşturmadaki kritik isim onur apaydın itirafçı oldu.

    Yöntem “sazan sarmalı”, ucuz otomobil vaadiyle onlarca kişiyi dolandıran bir çete. Soruşturmada Nihal - Bahar Candan kardeşler o çetenin reklam yüzü olmakla suçlanıyor.

    Candan kardeşler soruşturmasında yeni gelişme

    Devam eden soruşturmada Nihal Candan geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları nedeniyle tahliye edildi. Bahar Candan’ın tutukluluğu ise devam ediyor. Candan kardeşler ilerleyen günlerde ilk kez hakim karşısına çıkacak.

    İhraç edilen eski polis memuru Onur Apaydın da soruşturmada kişilere ucuz otomobil vaadinde bulunarak örgütün faaliyetlerini yönetmekle suçlanıyor. Apaydın savcılığa 10 sayfalık bir dilekçe sundu ve örgüt yapısıyla ilgili itiraflarda bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow