Çanakkale'de Uludere protestosu: 20 kişi gözaltında

Şırnak'ın uludere ilçesinde, 34 kişinin öldüğü hava saldırısının yıldönümü nedeniyle Çanakkale'de eylem yapan gruba polis müdahale etti. 1 polis yaralandı, 20 kişi gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Grup, Çanakkale İskele Meydanı'nda toplandı. Basın açıklamasının ardından eylemciler, sloganlar atarak Ak Parti il binasına yürümek istedi.
Yürüyüşe izin vermeyen grupla polisler arasında kısa süreli arbede yaşandı. 1 kişi gözaltına alındı.
Bunun üzerine yürüyüşten vazgeçen grup, gözaltına alınan arkadaşlarının serbest bırakılması için emniyet müdürlüğüne yürümek istedi. Polis bir kez daha grubun önünü kesti. Çıkan kargaşada, 1 polis hafif şekilde yaralandı. 19 kişi daha gözaltına alındı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
KÜTAHYA FAY HATTI HARİTASI AFAD: Kütahya fay hatları nereden geçiyor, hangi ilçelerden? Kütahya'da deprem riski var mı?
İstanbul'da fırtına alarmı! Saat verip uyarı yapıldı: Hızı 80 km/saate kadar çıkacak
HABER... Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı: Sağanak etkisini sürdürecek