Bülent Arınç, Gökçek'in istifasının ardından ilk kez konuştu
Melih Gökçek'in istifasının ardından ilk kez Kanal D Haber'e konuşan Arınç, "O bana siyaseten zarar vermek istedi, ben siyaseten daha da güçlendim. Ben sabrettim ve kazandım emin olun" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bülent Arınç Kanal D Haber'e Melih Gökçek'in istifasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Arınç, Melih Gökçek'in istifasına bir gün kala Ankara'da cami açılışında Cumhurbaşkanı'nın yanında yer alması ve Cumhurbaşkanı'nın kendisine teşekkür etmesi de hatırlatılarak sorulan soruya; "O bana siyaseten zarar vermek istedi ama ben siyaseten daha da güçlendim, sabrettim ve kazandım.
2009'dan beri Melih Gökçek'in adaylığına karşı çıktığını söyleyen Arınç, "2014'te çok daha fazla karşı çıktım. O gitti gidecekti zaten. Bana FETÖ'cü dedi, çocuklarım çok fazla acı çekti, onlarla helalleşsin ben bir şey istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Kış uykusundan uyanıp köye inen ayıyı köpekler kovaladı
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti