hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş Hollanda ekibi Ajax'a 4-0 yenildi

    Beşiktaş Hollanda ekibi Ajaxa 4-0 yenildi
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında konuk olduğu Hollanda ekibi Ajax'a 4-0 yenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş AJAX canlı izle ! Beşiktaş Ajax maçı canlı yayınla ekrana geliyor. TRT 1 şifreli mi şifresiz mi sinyal sorunu olur mu olmaz mı sorgulatmaları en çok aratılan konular arasında yer alıyor. Beşiktaş, Avrupa'nın en zorlu 2 numaralı liginde Hollanda devi Ajax'a konuk oluyor. Spor yorumcularına göre zorlu bir deplasman olarak ifade edilen Beşiktaş AJAX maçının izle bilgileri milyonlarca futbolsever tarafından sorgulanıyor. Beşiktaş AJAX maçı izle bilgileri haberimizde... 

    Beşiktaş AJAX muhtemel 11'ler

    Ajax: Pasveer, Rensch, Hato, Ahmetcan, Sutalo, Henderson, Taylor, Godts, Jim, Traore, Weghorst

    Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rasihca, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile

    Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Felix, Masuaku, Rasihca, Al Musrati, Gedson, Rafa Silva, Joao Mario, Immobile

    BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE BİLGİLERİ



    Beşiktaş AJAX maçı hangi kanalda? 


    Amsterdam kentindeki Johan Cruijff ArenA'da oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Müsabakayı İngiliz hakem John Brooks yönetecek. Maç TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanıyor. 


     


    Beşiktaş Hollanda ekibi Ajaxa 4-0 yenildi


    Beşiktaş'tan açıklama



    Beşiktaş Jimnastik Kulübü bir uyarı yayınladı. O uyarıda, ''Futbol A Takımımız, UEFA Avrupa Ligi’nde bugün TSİ 22.00’de Johan Cruijff Arena’da Ajax ile karşılaşacak. Müsabakayı deplasman tribününden takip edecek taraftarlarımız için toplanma noktası Dam Meydanı’dır. Dam Meydanı’ndan stadyuma hareket saati 18.20’dir. Taraftarlarımız buradan 54 numaralı metroyla direkt olarak stadyuma ulaşabilecektir. Deplasman tribünü kapıları saat 19.00’da açılacaktır. Stadyuma özel araçlarıyla gidecek taraftarlarımızın P-Bus otoparkını kullanması gerekmektedir. Taraftarlarımızın stadyuma girişte gerektiğinde ibraz etmek üzere yanlarında kimlik veya pasaport bulundurmaları gerekmektedir. Şehirde veya stadyumda meşale yakılması halinde, bu eylemde bulunan kişilerin Hollanda güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınabileceklerini önemle hatırlatırız. Ajax ile oynayacağımız maçta tribün olayları meydana gelmesi halinde bir sonraki deplasmanda oynayacağımız UEFA Avrupa Ligi maçında taraftarlarımız deplasman tribününde yer alamayacaktır. Kulübümüzün maddi manevi zarara uğramaması ve taraftarlarımızın gelecekteki deplasman maçlarımızda tribünlerde yer alabilmeleri adına tribünde meşale yakılmamasını ve sahaya herhangi bir yabancı madde atılmaması hususlarını önemle belirtiriz. Ajax kulübüyle varılan mutabakat doğrultusunda taraftarlarımızın stadyumda yol açabileceği zararlar Kulübümüz tarafından karşılanacaktır. Kulübümüzün hem ceza almaması hem de maddi zarara uğramaması adına stadyuma zarar verilmemesi hususunda dikkatli olunmasını taraftarlarımızdan rica ederiz.'' cümleleri yer aldı. 


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow