hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi, metrobüs ve otobüsler bedava mı?

    Bayramda toplu ulaşım ücretsiz mi, metrobüs ve otobüsler bedava mı
    expand

    Kurban Bayramı’nda toplu ulaşımı kullanacak olan kişilerin merakla beklediği haber geldi. Metro, metrobüs, tramvay ve otobüs gibi araçları kullanacak olan kişilere belediyelerin resmi internet adresi üzerinden duyurular yapıldı. Peki, Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz mi?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bayram boyunca toplu ulaşım seferlerini kullanacak olan kişilere müjdeli haber geldi. Belediyelerin resmi internet adresleri üzerinden yapılan açıklamalarda birçok ilde bayram boyunca toplu ulaşım seferlerinin ücretsiz olacağı bilgisi paylaşıldı.

    İETT’DEN ÜCRETSİZ METROBÜS VE OTOBÜS AÇIKLAMASI

    Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım seferlerinin ücret tarifesinin nasıl olacağı netleşti. İETT bayram boyunca otobüs ve metrobüslerin ücretsiz olacağını duyurdu. Kurumdan yapılan açıklama şöyle; Kurban Bayramı süresince (1.,2.,3. ve 4. gün) otobüs ve metrobüsler ücretsizdir. İstanbulkartınızı kullanarak ücretsiz geçiş yapabilirsiniz.

    Diğer illerdeki ücret tarifelerini öğrenmek için de o ilin belediyesine veya toplu ulaşımını sağlayan kurumun resmi internet adresine girerek duyurular kısmından öğrenebilirsiniz.

    ANKARA’DA DA TOPLU ULAŞIM ÜCRETSİZ

    İstanbul’un ardından Ankara’daki toplu ulaşım seferleri ile ilgili de beklenen açıklama geldi. Ulaşımın ücretsiz olarak sağlanacağı bilgisinin paylaşıldığı açıklama şöyle; EGO bünyesinde hizmet veren toplu taşıma araçları bayram süresince ücretsiz olacak

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow