Başkan Karalar: "Asgari ücrete devlet zam yapmazsa, ben yapacağım"

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, asgari ücrete devlet zam yapmazsa, belediye bünyesinde çalışanlara kendisinin bu artışı yapacağını söyledi.
Belediye Başkanı Karalar, DİSK Genel İş Sendikası’nın başlattığı "Taşerona hayır" kampanyasına imza atarak destek verdi. Seyhan Belediyesi hizmet binasında açılan imza standına gelen Başkan Zeydan Karalar, “İnşallah Türkiye, çalışma hayatında esaret sisteminin kaldırılıp insanca çalışma sisteminin geldiği günleri en kısa zamanda görür” dedi.
Seyhan Belediyesi bünyesinde de "taşeron" kategorisinde çalışanlar bulunduğunu hatırlatan Başkan Karalar, “Bizim bünyemizde de taşeron çalışan var. Keşke elimizde yeterli imkânlar olsa da taşeron sistemini tümden kaldırabilsek. Biz belediyemizin ekonomik şartları doğrultusunda, kardeşlerimizi asgari ücretle çalıştırmıyoruz. Biz de asgari ücretle çalışan taşeron yok. Eğer devlet asgari ücrete zam yapmazsa, kendi çalışanlarımın ücretlerine ben zam yapacağım. Söz veriyorum” açıklamasında bulundu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Türkiye nefesini tutup izledi: Kayıp peyzaj mimarı Ece Gürel bulundu! Eşi Sezer Gürel’den dikkat çeken paylaşım!
HABER... Büyük ilgi görüyor: 7/24 alıcısı var! Fiyatı altını geçti...
Bolu Kartalkaya Otel Yangını: Başmüfettiş Raporunda Çarpıcı ihmaller! Bilirkişi Raporu Bu Hafta Çıkacak...
SON DAKİKA! Sinop'ta korkutan heyelan: 3 ev yıkıldı!
SON DAKİKA! Belgrad Ormanı'nda Kaybolan Ece Gürel 4 Gün Sonra Sağ Bulundu!