Başbakan, kral ile görüşmeye bisikletle gitti

Hollanda Başbakanı'nın Kraliyet Sarayı'na bisikletle gitmesi sosyal medyada büyük destek aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hollanda yönetiminde 2010 yılından beri yer alan Başbakan Mark Rutte'nin Kraliyet Sarayı önündeki kırmızı halıda bisikletini zincirlerken ve saraydan bisikletle çıkarken çekilen görüntüleri medyada ilgi odağı oldu.
17 milyonluk nüfuslu Hollanda'da yayaşanlardan çok olduğu söylenen bisiklet sağlıklı ve çevre dostu taşıt olarak kullanılıyor.
Devlet memurları arasında popüler olan ve klişe haline gelmiş kurşun geçirmez arabalar yerine Rutte'nin sık sık bisiklet kullanması, dünyanın en varlıklı ülkelerinden biri olan Hollanda'da alçakgönüllü bir hayat stilini de sembolize ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Bir anda başlayacak çok kuvvetli yağacak... Meteoroloji'den sağanak alarmı
SON DAKİKA HABERİ: Tuzla'da arıtma tesisinde patlama
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika... 'Yenidoğan çetesi' duruşmasında son durum ne?
Pençe- Kilit şehidi son yolculuğuna uğurlandı