Başbakan Davutoğlu Obama'dan randevu istedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Washington’a resmi ziyaret için Beyaz Saray’dan randevu istedi. Önümüzdeki ay gerçekleşmesi istenen ziyaret için randevu talebi 2 ay önce yapıldı. Beyaz Saray talebi hala değerlendiriyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hürriyet Washington Temsilcisi Tolga Tanış'ın haberine göre, ABD yönetiminin halen değerlendirdiği ziyaretin önümüzdeki ay yapılabileceği öğrenildi.
Başbakan Davutoğlu'ndan zehir zemberek sözler
Obama: “Türkiye’deki bazı eğilimlerden rahatsızım"
Türkiye tarafının randevu talebini ABD yönetimine iki ay önce bildirdiği ifade edildi.
Türkiye ve Amerika arasındaki en son üst düzey temas üç hafta önce Nükleer Güvenlik Zirvesi için Washington'a giden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasında gerçekleşmişti.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Kış uykusundan uyanıp köye inen ayıyı köpekler kovaladı
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Yeni Hafta ile Sıcaklıklar Artıyor: İstanbul’a Yağmur Uyarısı ve Toz Taşınımı Detayı
Eski eşini yakarak katletmişti, duruşma öncesi hayatını kaybetti