Bakan Koca'dan aile hekimleri ve ASM çalışanlarına müjde: Gece yarısı bile olsa diyebiliriz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aile hekimleri ve ASM çalışanları hakkında bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, "Gözümüz aydın demeye az kaldı. Gece yarısı bile olsa diyebiliriz." dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Resmi Gazete'yi işaret ederek aile hekimleri ve ASM çalışanları hakkında müjdeli bir paylaşımda bulundu.
Bakan Koca, "Değerli aile hekimleri ve ASM çalışanları, gözümüz aydın demeye az kaldı. Gece yarısı bile olsa diyebiliriz." açıklamasında bulundu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
'Faylıköy'de 6.2'lik deprem öncesi garip olay: 6 dakika sürdü!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Türkiye'de Sadece İki Tane Var! Biri Konya'da! TAM 5000 YAŞINDA...
Maaş Bordrosu Nereden, Nasıl Alınır? E-Devlet Üzerinden Maaş Bordrosu Nasıl Alınır?
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)