hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bakan Göktaş’tan Narin Güran açıklaması: Süreci Cumhurbaşkanı da takip ediyor

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Diyarbakır'daki Narin Güran cinayetine ilişkin konuştu. CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da süreci takip ettiğini açıkladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bakan Göktaş şu açıklamalarda bulundu:

    “Narin bu milletin, hepimizin evladıdır. Biliyorsunuz bugün adalet bakanımız, içişleri bakanımız ve kadın milletvekillerimizle beraber daha önce planladığımız gibi Diyarbakır’a gidip Narin kızımızın kabrini ziyaret edeceğiz. Narin kızımızı hayattan koparan kişi ve kişilerin en ağır cezaları almaları için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

    Bu davaya biz (bakanlık olarak) bizzat müdahil olacağız. Tüm detaylarıyla süreç aydınlatılana ve sorumlu herkesin hesap vermesini sağlayana kadar da sürecin bizzat takipçisi olacağız. Bu konu bizim için hem çok hassas, Narin için adaletin tecelli etmesi aslında hepimizin boynunun da borcu.

     Bildiğiniz gibi süreci bizzat da sayın Cumhurbaşkanımız takip ediyor. Kendisi de ifade ettiği gibi hem adaletin önünde hem de kamu vicdanı önünde Narin’in katilleri hesap verecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şunu ifade etmek istiyorum, bakanlık olarak sahada tüm ekiplerimizle sürecin en başından beri psikososyal destek sağladık. Orada etkilenen başka çocuklar var, Narin’in okul arkadaşları var, hassas bir süreçte her zaman bakanlık olarak da sahada olduk."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow