Aynı taktikle 30 milyon TL dolandırdılar

Adıyaman'da, sahte imzayla iş insanlarını 30 milyon TL dolandıran çeteye polis ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 1'i mahkemece tutuklandı.
Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında iş insanlarını 'sahte senet' ile dolandıran çeteye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince operasyon düzenlendi. Ekiplerin 4 adrese yaptığı yaptı baskında çok sayıda sahte senet ele geçirilirken Fikret Ç., Murat Y., Müjdat A. ve Turgut Cengiz B., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Ele geçirilen senetlerin yapılan incelemesinde üzerindeki imzaların ve kaşelerin sahte olduğu anlaşıldı.
1 şüpheli tutuklandı
Gözaltına alınan ve sorgulaması tamamlanan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Turgut C. B., tutuklanarak cezaevine gönderilirken Fikret Ç., Murat Y., Müjdat A., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan şüphelilerin Adana, Mersin, Gaziantep, İstanbul ve Kayseri'de iş insanlarını aynı yöntemle 30 milyon dolandırdıkları öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dehşet anları! Yolunu kesip öldüresiye dövdüler: Defalarca bıçaklandı
ÖGG SONUÇLARI SORGULAMA TARİHİ: ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
İstanbul’da büyük deprem senaryosu: 34 bin bina hasar görecek
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi