Arınç: "Akıllarını başlarına toplamışlar"

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, BDP'li Aysel Tuğluk'un "Demokratik özerkliği erken açıkladık. Açıklamayı keşke o gün yapmasaydık" sözleri ile ilgili olarak, "Akıllarını başlarına toplamışlar" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
BDP'lilerin Meclis'e gelip yemin etmeleri gerektiğini belirten Arınç, "Bir sorun varsa meclis çatısı altında çözüm aranmalı" dedi.
Vatan yazarı Murat Çelik, Demokratik Toplum Kongresi eşbaşkanı Aysel Tuğluk'la telefonda yaptığı röportajı köşesine taşıdı: “Maalesef değerlendiremedik. Eleştirileri haklı görüyorum. Ve özeleştiri yapıyorum; evet yanlış oldu. Keşke o açıklamayı, o gün yapmasaydık.”
BDP'nin "yaz kampı" toplantısından önce açıklama yapan DTK Genel Başkanı Ahmet Türk ise Tuğluk'un sözleriyle ilgili olarak, “Demokratik özerklik, kongrenin kararıdır. Bunu tartışacak durumda değiliz" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Tuzla'da arıtma tesisinde patlama
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Son Dakika... 'Yenidoğan çetesi' duruşmasında son durum ne?
Pençe- Kilit şehidi son yolculuğuna uğurlandı
Deprem Sonrası Çadır Fiyatları Uçtu: Bir Günde 8.500 TL Zam!