Ankara'da bazı yollar güvenlik nedeniyle trafiğe kapatıldı

Ankara Emniyet Müdürlüğü bazı yolların güvenlik önlemleri ve uygulamaları nedeniyle16.00 itibarıyla trafiğe kapatıldığını açıkladı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, güvenlik önlemleri ve uygulamaları nedeniyle bazı yolların 16.00'dan itibaren ulaşıma kapatıldığı bildirildi.
Açıklamada, Mamak ilçesi Tuzluçayır Meydanı ile açılan cadde ve sokaklar, Tıp Fakültesi Caddesi, Dereboyu, Süleyman Ayten ve NATO Yolu caddeleri istikametindeki cadde ve sokakların emniyet tedbirleri kapsamında araç trafiğine kapatıldığı belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Taksim’de Gece Kulübüne Kurşun Yağmuru: İkiz Kardeşlerden İntikam Saldırısı!
Korkunç Gerçek Kötü Kokuyla Ortaya Çıktı: 8 Aylık Hamile Kadın Ölü Bulundu! Kocası Her Gün Eve Girip Çıkmış
AFAD DEPREM HARİTASI YENİ: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
TMSF, Dilan ve Engin Polat’a Ait Lüks Araçları Açık İhaleyle Satışa Sunuyor
SON DAKİKA: Pendik’te bir binanın balkonu çöktü!