hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? ANKARA POLATLI KAZA!

    Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu ANKARA POLATLI KAZA
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Ankara - Eskişehir Yolu'nda, Polatlı istikametine seyir halindeki yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak Olukpınar köyü mevkisinde köprüye çarpması sonucu, ilk belirlemelere 9 kişi hayatını kaybetti. Kaza haberi sonrasında hayatını kaybedenlerin kimlik bilgileri araştırılmaya başlandı. Peki, Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara Polatlı otobüs kazasında ölenlerin kimlik bilgileri yakınları tarafından merak ediliyor.
    Ankara’dan Polatlı istikametine gitmekte olan 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, saat 05.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak Olukpınar köyü mevkisinde köprüye çarptı. Seyir halindeki yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak önce bariyerlere daha sonra üst geçit duvarına çarptı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, Ankara-Eskişehir Yolu'nun Polatlı istikameti ulaşıma kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralıların otobüsten çıkarılması çalışmaları sürüyor. Ankara-Eskişehir Yolu'nun Polatlı istikameti ulaşıma kapatıldı. Ankara Valisi Vasip Şahin "Fren izi yok, ilk değerlendirmelere göre uyuma sonucu olabilir" dedi. Kaza sırasında otobüsün arkasında seyreden otomobilin sürücüsü "Arkadan selektör yaptık, kornaya bastık ama duymadı" ifadelerini kullandı. 

    ANKARA OTOBÜS KAZASINDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ Mİ?

    Kazanın meydana geldiği yol trafiğe kapatılırken İzmir’den Ağrı’ya giden araçta bulunan yolcuların yakınları ise kazaya karışanların isimlerini öğrenmeye çalışıyor. Kazada yaralanan 27 kişiden 9'u Bilkent Şehir Hastanesi'nde, diğerleri de farklı hastanelerde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden 9 kişinin cesedi, yapılan incelemelerin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otobüste, Doğubeyazıt'ta yakınlarının cenazesine katılan 8 kişilik ailesinin de bulunduğu öğrenildi. Ölenlerden 5'inin otobüste bulunan 8 kişilik ailenin üyesi olduğu ve ailenin cenazeden döndüğü öğrenildi. Ölen 9 kişi arasında otobüs şoförü de yer aldı. 

    Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu ANKARA POLATLI KAZA

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu ANKARA POLATLI KAZA

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow