hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aksaray - Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? AKSARAY KAZA HABERİ!

    Aksaray - Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu AKSARAY KAZA HABERİ
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Balıkesir’in Bandırma ilçesinden Kapadokya'ya gezi amacıyla yola çıkan bir otobüs, Aksaray-Ankara karayolunun 40. kilometresinde feci bir kaza yaptı. Otobüs, henüz bilinmeyen bir sebeple yoldan çıkarak şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 7 kişi ölürken, 25 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Peki, Aksaray - Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dakika haberine göre; Aksaray- Ankara kara yolu Acıpınar köyü girişinde 45 HB 0560 plakalı Nurhan Hazer yönetimindeki tur otobüsü kontrolden çıkarak devrildi. Kazada içerisinde 2 sürücü, 1 rehber ve 41 yolcu olmak üzere 44 kişi bulunan otobüste 7 kişi öldü, 25 kişi yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve 3 Cumhuriyet Savcısının görevlendirildiğini açıkladı. Öte yandan kazaya tanık olan sürücü, "Otobüs beni solladı. Solladıktan sonra otobüs sağa sola doğru gitmeye başladı. O ara şoförün uyuduğunu düşünüyorum. Selektör yaptım, korna çaldım" dedi. 

    OTOBÜS KAZASINDA ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU MU?

    Otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin kimlikleri henüz belirlenemedi. Kazanın nedeni ile ilgili soruşturma başlatılırken, kazaya aşırı hız veya dikkatsizlik gibi unsurların sebep olup olmadığı araştırılıyor. Olay yerinde incelemede bulunan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, tur otobüsünün Balıkesir'den Kapadokya'ya doğru gittiğini belirtti.

    Otobüsün, Aksaray'a 25 kilometre kala Acıpınar mevkisinde yol kenarına devrildiğini ifade eden Kumbuzoğlu, "Malesef bu trafik kazası sonucunda 6 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. İlk belirlemelere göre de 25 yaralımız var. Aksaray Devlet Hastanesi'ne sevklerini yaptık. Soruşturma başlatılmıştır ve takip ediliyor. En kısa zamanda sonuçlandırılarak gereği yapılacaktır. Aksaray'ımıza baş sağlığı, ölenlere de Allah'tan rahmet diliyorum." diye konuştu.Aksaray - Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu AKSARAY KAZA HABERİ
    Aksaray - Ankara otobüs kazasında ölenlerin kimlikleri belli oldu mu AKSARAY KAZA HABERİ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow