Akdeniz bölgesine atanan ilk kadın başsavcı göreve başladı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1’inci Dairesi’nce yayınlanan yaz kararnamesi ile Anadolu Adliyesi’ndeki müracaat savcılığı görevinden Antalya’daki Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Gamze Almalı görevine başladı. HSK’nın bu kararnamesiyle birlikte Almalı, Akdeniz Bölgesi’ndeki bir ilçeye atanan ilk kadın Başsavcı oldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Anadolu Adliyesi’nde müracaat savcılığı görevinde bulunurken, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) 1’inci Dairesi’nce yayınlanan yaz kararnamesi ile Antalya’daki Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Başsavcı Gamze Almalı, görevine başladı. Bu atamayla birlikte Almalı, Akdeniz Bölgesi’ndeki bir ilçeye atanan ilk kadın Başsavcı oldu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Tatil yapmak için gitmişlerdi... Bungalovda gizli kamera skandalı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD Türkiye deprem risk haritası yenilendi! Deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
HÜRKUŞ, yeni boyası ve tasarımıyla havalandı
FETÖ Baskısıyla Ayrıldı, Kalbi Hep Vatan İçin Attı: Şehit Hekim Koray Arslan’ın Yarım Kalan Hikayesi
Barajlar Boş, Zaman Dar! Kuraklık Kapıda... Uzman İsim: “Geç Kaldık!”