hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Video Haber | AK Parti 23’üncü yaşını kutladı… İşte izlenimler

    KAYNAKMert Can Gülmez | CNN TÜRK

    AK Parti 23’üncü yaşını, 13 belediye başkanı ile 2 milletvekilinin katılımı ile kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye için dertlenen herkese AK Parti çatısı altında yer var” mesajı verdi. Katılımlarla AK Parti’nin sandalye sayısı 266’ya yükseldi. Programda AK Parti’nin icraatlarını anlatan tanıtım filmi ve sahne gösterisi de sergilendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Türkiye için hayal kuran, Türkiye için çalışan, üreten, koşturan; Türkiye için dertlenen herkese AK Parti çatısı altında yer vardır.” Partisinin 23’üncü kuruluş yıldönümünde verdi bu mesajı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 13 belediye başkanı ve 2 milletvekiline AK Parti rozeti takıldı.

    “Türkiye Yüzyılı’nın inşasına destek olacak herkesle “ortak değerler ve prensipler” etrafında buluşma idaremizi bugün de muhafaza ediyoruz.”

    Video Haber | AK Parti 23’üncü yaşını kutladı… İşte izlenimler

    AK Parti, 23’üncü kuruluş yıldönümünü yeni konferans salonunda gerçekleştirdiği törenle kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ardından AK Parti’ye katılımlar gerçekleşti.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, aralarında Erzurum, Adana, Samsun, Konya ve Şanlıurfa’nın ilçe ve beldelerinin de olduğu 13 belediye başkanına rozet taktı. AK Parti’ye katılan belediye başkanlarının çoğunluğu 31 Mart’ta Yeniden Refah Partisi’nden seçilmişti. Birecik Belediye Başkanı Begit ise DEM Parti’nin adayıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti’den daha önce istifa eden Seyithan İzsiz ve Ahmet Ersagun Yücel’e de rozet taktı. Böylece AK Parti’nin Meclis’teki sandalye sayısı 264’ten 266’ya yükseldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Video Haber | AK Parti 23’üncü yaşını kutladı… İşte izlenimler

    AK Parti’nin 23’üncü yaşını kutladığı törene Cumhurbaşkanı Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile katıldı. Umudun, icraatın, geleceğin adı AK Parti pankartları salonda yer aldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Erdoğan’dan önce kürsüdeydi.

    Törenin sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti kurucularıyla fotoğraf da çekildi. Programa özel olarak bestelenen Yürü Türkiye'm adlı şarkı salondaki katılımcılara dinletildi. Hazırlanan tanıtım filmi de gösterildi. AK Parti’nin 23 yılda gerçekleştirdiği icraatlar ise Erdoğan’ın konuşmasının öncesinde bir sahne gösterisi ile sergilendi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow