hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İki kişi silahlı kavgada öldü

    İki kişi silahlı kavgada öldü
    expand

    Adana'da bir restoranda 2 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı kavganın aranan zanlısı, Muğla'da yakalanarak cezaevine gönderildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'nda 7 ay önce bir restoranın ortakları arasında hisselerin satışıyla ilgili çıktığı öne sürülen ve 2 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili aranan Kemal D'nin (54), Muğla'nın Bodrum ilçesindeki bir otelde başkasına ait kimlikle kaldığını belirledi.

    Kente giden ekipler, takibe aldıkları Kemal D'yi otelden çıktıktan sonra bir restorana girerken yakaladı.

    Adana'ya getirilerek Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan zanlı Kemal D, daha sonra sağlık kontrolü için Adana Adli Tıp Birimine götürüldü.

    Sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

    Olayın geçmiş

    Seyhan ilçesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki restoranın ortakları Kemal D. ve Erkan Çoral (39) arasında 11 Eylül'de hisselerin devri konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada, Murat Sultan (39) ile Orhan Koğa (35) olay yerinde hayatını kaybetmiş, Erkan Çoral, Serkan K. ve Ömer Karabacak yaralanmıştı.

    Zanlılardan olayda yaralanan ve tedavisi tamamlanan Serkan K. (35) ile diğer şüpheliler Seyit Y. (39), Çağlar G. (34)  Gökhan A. (34), Erdinç S. (41) ve Ali E. (33) tutuklanmış, Ömer D. (34) ve Abdülmümin A. (47) ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olayın ardından kaçan mekanın ortağı ve işletmecisi şüpheli Kemal D'nin yakalanması için de çalışma başlatılmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow