AA'dan abonelerine ve takipçilerine uyarı

Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdürlüğü, kurumun adı kullanılarak sahte web sitesi uzantıları ve sosyal medya hesaplarıyla paylaşılan haberlere itibar edilmemesi konusunda abone ve takipçilerine uyarıda bulundu.
AA'dan yapılan açıklamada, internet ortamında ve sosyal medyada bazı manipülatif yayınların AA ile ilişkilendirilerek yapıldığı bildirildi.
Taraf ve Zaman'ın yanı sıra 16 televizyon kanalı da kapatıldı
Vatandaşlardan bu tür manipülatif yayınlara itibar etmemeleri istenen açıklamada, "İnternet ortamında "clonezone.link" uzantısı kullanılarak Anadolu Ajansı'na ait olmayan haberlerin AA haberiymiş gibi web ortamında ve sosyal medyada kullanıldığı tespit edilmiştir. Bu tür uzantılarla yayınlanan içerikler kamuoyunu yanıltmak üzere kötü niyetli kişiler tarafından hazırlanmıştır. Bu içerikli yayınların Anadolu Ajansı ile hiçbir ilgisi yoktur. Anadolu Ajansı'na ait olmayan bu tür manipülatif yayınlarla ilgili olarak gerekli hukuki girişimler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.
TBMM'de güvenlik önlemleri alınmaya başlandı
Hilmi Yavuz'un gözaltına alındığı haberlerine tepki
İşte Hava Kuvvetleri Komutanı Abidin Ünal'ın savcılık ifadesi
Açıklamada, AA tarafından üretilen haberlere ulaşmak için, "www.aa.com.tr" adlı internet sitesi ile AA'nın onaylı sosyal medya hesaplarının kullanılması gerektiği vurgulandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat çeken çalışma: Harita yayımlandı! İstanbul ve Marmara kıyılarındaki tsunami risk alanları belirlendi
6.2'lik depremi sonrası çarpıcı sözler: Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz
EN GÜZEL RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 25 Nisan Cuma Mesajları!
KÜTAHYA FAY HATTI HARİTASI AFAD: Kütahya fay hatları nereden geçiyor, hangi ilçelerden? Kütahya'da deprem riski var mı?
SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: "İstanbul'daki Depremi ABD Savaş Gemisi HAARP İle Tetikledi" Yine Aynı Komplo Teorisi...